Škola hry na zobcovou flétnu se skřítkem Toníkem. - Wimberger Devátá, Monika (CPress, 2021)
Druhý díl učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu pro malé, mírně porkočilé hráče. Výuka se skřítkem Toníkem je v 8 kapitolách doplněná řadou veselých ilustrací a písniček.