Na čem mi záleží - Heller, Jan, 1925-2008 (Rozhovory nad Biblí, 2009)
Publikace sestavená z přepisů rozhlasových rozhovorů, v nichž se přední biblista a religionista zamýšlel nad starozákonními texty a snažil se přiblížit jejich poselství dnešnímu člověku.