Pohoršovna - Fischerová, Daniela, 1948- (Mladá fronta, 2021)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit. V jedné třídě se sejde bludička Ťápota, sourozenci Vraždožrava a Mstižer Krutohlavovi, Ježibejby, Sudíček, který patří do čeledi Zlých sudiček, a několik hyperaktivních trpaslíků. A nastává jim hotové peklo. Ředitelka a jediná učitelka pohoršovny Zloberta Škudibertová se snaží z nich udělat řádná strašidla. Naštěstí se jí to moc nedaří, protože strašidelné děti jí statečně odolávají. Čeká je ale tuhý boj, v němž to s nimi chvílemi bude dost nahnuté! Nakladatelská anotace.