Malované logopedické pohádky - Navrátilová, Magdalena (Edika, 2021)
Dvacet krátkých pohádek, kde jsou některá slova nahrazena obrázky, pomáhá dětem s procvičením obtížných hlásek. Kromě zlepšení výslovnosti a rozšíření slovní zásoby nabízí kniha ke každé pohádce zábavné úkoly a otázky, na kterých si děti vyzkouší, jak textu porozuměly.