Nalezený - Kinsley, Erin (Host, 2021)
Krimithriller britské autorky. Návrat ztraceného syna přinese zdrcené rodině úlevu. Nikdo však netuší, že tím noční můra zdaleka nekončí. Když jedenáctiletý Evan beze stopy zmizí, jeho rodina zažívá nejhorší chvíle svého života -- zejména proto, že policie i navzdory narůstajícímu tlaku stále nemá ani tušení, co se s ním stalo. O několik měsíců později se Evan zničehonic najde, je však nesmírně vyděšený a o tom, co zažil, odmítá mluvit. Jeho milující rodina tuší, že život už nikdy nebude stejný jako dřív. Inspektorka Naylorová dobře ví, že pokud Evanova únosce nechytí, jsou v ohrožení i další děti. Chlapec však mlčí a ona hraje o čas -- musí zjistit, kdo za únosem stojí. Nakladatelská anotace.