Zamilujte se do angličtiny : neprůstřelný návod, jak se naučit anglicky a užít si to - Sobotka, Bronislav, 1981- (Žádná velká věda, 2021)
Jazyková příručka, která představuje několik způsobů, jak se nadchnout pro studium anglického jazyka.