Novinářem v Číně. - Etzler, Tomáš, 1963- (Vyšehrad, 2021)
Autobiografická kniha mapuje desetiletí, které strávil novinář a reportér Tomáš Etzler v Asii. Autor pracoval sedm let jako zpravodaj České televize v Číně a tři roky působil jako novinář na volné noze v Hongkongu. V publikaci nabízí svědectví o každodenním životě tamějších obyčejných lidí, zároveň se nebojí psát o událostech, které se čínské autority snaží před světovou veřejností skrývat. V poutavě napsané knize ukazuje, jakou výzvou může čínský režim být pro svět v 21. století.