Deníčky jednorožce. - Elliott, Rebecca (CPress, 2021)
Další příhody kouzelného jednorožce Duháčka a jeho kamarádů ze Školy Jiskřivého háječku. Ve formě deníkového vyprávění prokládaného komiksovými ilustracemi. Vhodné i pro začínající čtenáře. Duháček třpytivý ocásek ještě nikdy neviděl žádného draka. Ale když se v Jiskřivém háječku začnou ztrácet věci, všechny stopy vedou k dračím jeskyním! Bude Duháček čelit strašlivému drakovi, nebo najde nového kamaráda? Nakladatelská anotace.