Milovaný soused - Ward, Penelope, 1975- (Baronet, 2021)
Milostný román americké autorky o láskou zklamané Chelsee, která se musí vzpamatovat z velkého bolu. V tom jí ale příliš nepomáhá pohledný soused, který jí nabízí přátelství.