Kouzelné koťátko. - Bentley, Sue, 1951- (Fragment, 2021)
Pokračování příběhu o kouzelném koťátku. Za Kim přijela na návštěvu sestřenice Mia se svojí perskou kočkou Bibi. Kim se na obě těšila, o to víc je teď zklamaná. Od jejich posledního setkání se hodně změnily a dělají všechno pro to, aby jí znepříjemnily den. Je z toho smutná, když ale u zahradní kůlny objeví malé koťátko, všechno se jako kouzlem změní k lepšímu. Nakladatelská anotace.