Jak dostat tatínka do karantény - Bernatský, Vojtěch, 1975- (BizBooks, 2021)
Sportovní komentátor Vojtěch Bernatský popisuje humorné příhody své rodiny během nelehké covidové doby. Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie - aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu. Nakladatelská anotace. Kráceno.