Ztracená - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2021)
Detektivní thriller řeší zamotaný případ únosu, nepovedené vraždy, zhrzené lásky, ale i nových začátků a nečekaných setkání. Megan zmizela v horách cestou k sestře. James se probouzí v nemocnici se ztrátou paměti. A nikdo jiný nemůže říct, o čem byla jejich strašlivá hádka a kdo pak Jamese málem zabil. Kouzelné městečko Riggs Crossing se chystá na Vánoce, ale aféra tohoto rozměru vždycky zaujme. Zvlášť, když James je dědic velkého bohatství a nejvíc sexy chlap v okolí. Možná tu záhadu vyřeší Meganina sestra, která přijíždí rozmotat uzel milenek, starých účtů, ale i vášnivých vzpomínek. Na Jamese. Nakladatelská anotace.