Zmizelé koleje, zmizelá nádraží. - Lapáček, Petr, 1951- (CPress, 2021)
Obrazová publikace představuje historii českých železnic. Příhraniční a přeshraniční železnice, přeložky na koridorech, zrušené tratě, skutečné železniční rarity či dráhy zaniklé v důsledku přírodních katastrof - to vše naleznete v pokračování jedinečné publikace. Kniha opět vyniká množstvím unikátních historických fotografií a popisných map. Nakladatelská anotace. Kráceno.