O čem tělo vypráví : moudré příběhy pro děti a dospělé - Hegrová, Iva (CPress, 2021)
17 dětských příběhů, jejichž malí hrdinové se v různých životních situacích setkávají s rozmanitými reakcemi svého těla. Učí se těmto procesům naslouchat a využívat je ke zvládání vlastních emocí. Kniha je určena dětem, rodičům i pedagogům, kteří důvěřují moudrosti lidského těla a chtějí rozvíjet jeho poznávání. Nakladatelská anotace. Kráceno.