Mops dýní - Swift, Bella (CPress, 2021)
Další příběh Peggy, mopsího štěňátka, které se z psího útulku dostalo do rodiny Jacksonů. Chloe se nemůže Halloweenu dočkat. Peggy to čmuchá jinak. Bojí se čarodějnic, příšer z hlubin, duchů a hlavně tmy. Rozhodně se nechce nikde promenádovat oblečená za dýni a koledovat. A k tomu všemu se z rozbořeného domu na konci ulice ozývá děsivé kvílení. Nakladatelská anotace.