Deníček Camille G, aneb, Sranda příběhy z dětství i dospělosti - Camille G (CPress, 2021)
Humorná vyprávění z dětského i dospělého života autorky. Autorka podává příběhy ze svého dětství, dospívání i dospělého rodinného života s humorem až rozjíveným, vypráví o svých nejintimnějších a často ne právě lichotivých zážitcích a nešetří ve svém vyprávění ani sebe, ani nikoho ze svých lidských či zvířecích blízkých.