Když má žena plán : život plný dobrodružství, krásy a úspěchu - Musk, Maye, 1948- (Jota, 2021)
Životní úspěchy americké dietoložky a výživové poradkyně, mezinárodně uznávané supermodelky, matky tří úspěšných podnikatelů.