Čekání na Vánoce : s Luckou, Jendou a Martínkem - Popprová, Andrea (Mladá fronta, 2021)
Bohatě ilustrovaná knížka na dobu předvánoční. Text je doplněn hrami, hádankami a různými tvořivými nápady. Lucka a její dva bráškové, jejich rodiče i kočka Tečka a také jedna zvědavá sněhová vločka nás provedou obdobím od svátku svatého Martina až po svátky Vánoční. V Lucčině vyprávění o tom, co všechno se u nich doma v tom kouzelném předvánočním čase stalo, se seznámíme s různými zvyklostmi a zajímavými událostmi, které se k adventní době vážou.