Mechanika zad : tajemství zdravé páteře, jež vám váš lékař zatajil : návod, jak se zbavit bolesti zad pomocí McGillovy metody - McGill, Stuart, 1957- (Mladá fronta, 2021)
Praktická příručka světového experta pro odstranění bolestí v zádech. Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké laické veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Kniha prezentuje výsledky 35 let výzkumu a studií funkce páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad. Nakladatelská anotace. Kráceno.