Dante Alighieri - De Tommaso, Valeria, 1976- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2021)
Životní osudy italského básníka Danta Alighieriho ve dvojjazyčném vydání pro začátečníky. Na konci knihy cvičení. Odkaz na audionahrávku ve formátu MP3 ke stažení na webu.