Do oblak : 111 nejdůležitějších okamžiků v historii královského letectva - Addington, Scott (CPress, 2021)
Historický vývoj a nejvýznamnější bojové operace Britského královského letectva od počátku dvacátého století do současnosti. Pozornost je věnována rovněž působení československých pilotů v řádách britských leteckých sil za druhé světové války.