Připravte děti na život : rozvoj soft skills pro každého - Vykoupilová, Hana, 1978- (BizBooks, 2021)
Kniha seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život. Je postavena na koučovacím a sebekoučovacím principu.