Poslední manželka - Hamilton, Karen (Vendeta, 2021)
Psychologický thriller o ženě, která se rozhodla pokračovat v životní roli po své zesnulé přítelkyni. Nina a Marie byly nejlepší přítelkyně - dokud Nině nediagnostikovali smrtelnou nemoc. Než zemřela, požádala Marii, aby se postarala o její rodinu - syna, dceru a manžela Stuarta. Marie má za to, že slib vůči rodině nejlepší přítelkyně může dodržet za vlastních podmínek. Po Ninině smrti převezme její roli a nastěhuje se k její rodině do impozantního venkovského domu. Ačkoli má Marie nyní vše, neustále ji sžírá pocit viny. Zanedlouho pak do schránky začnou chodit výhružné vzkazy od neznámého odesílatele. Když se navíc po letech na scéně objeví Camilla, jejich společná přítelkyně ze studií, začnou se Mariiny plány postupně hroutit a pojme podezření, že za Camilliným návratem stojí temné úmysly. Neví však, že i Nina skrývala vlastní šokující tajemství, jež úzce souvisí i s Mariinou minulostí. Nakladatelská anotace. Kráceno.