Krásky a vetřelci : pulp stories - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2021)
Akční i vtipná antologie sci-fi povídek (plus jednoho komiksu) na téma nejrůznějších a neotřelých střetů mezi mimozemšťany a pozemskou rasou Čechů a Češek. Antologie tuzemské fantastiky přináší to nejlepší, co se o střetu mezi mimozemšťany a lidmi dá napsat. S nádechem zlatého věku světové sci-fi a poctivou dávkou české a slovenské neomalenosti. Čekají vás ostřílení autoři, krásky, krasavci, emzáci i hnusáci a jako bonus komiks o holkách z bombardéru, nacistech a létajících talířích. Nakladatelská anotace. Kráceno.