Bělorusko na cestě ke svobodě - Dražanová, Adéla, 1981- (IN, 2021)
Prostřednictvím rozhovorů s běloruskými politickými aktivisty se můžeme seznámit s jejich životními osudy a rovněž politickým vývojem v Bělorusku. Nechybí rozhovor s Petrou Procházkovou, která se snaží přiblížit dění v této zemi českému čtenáři.