Vláda vlků - Bardugo, Leigh, 1975- (Fragment, 2021)
Závěrečný díl duologie temné fantasy o králi Nikolajovi, jenž bojuje s děsivým dědictvím ukrývajícím se v jeho nitru. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona. Přesto se neobejde bez pomoci ostatních: Zoja i Nina stojí při něm a jsou odhodlány zachránit svou zemi za každou cenu. Král, generálka a agentka musejí v nekonečné temnotě najít cestu vedoucí k budoucnosti - jinak zanikne všechno, na čem jim kdy záleželo. Nakladatelská anotace.