Emma a šéfkuchaři : užijte si společné vaření podle receptů českých kulinářských osobností - Černá, Kateřina, 1964- (Mladá fronta, 2021)
Úspěšné kuchařské osobnosti společně s dospívající Emmou představují svá oblíbená jídla, která zvládnou připravit i začátečníci. Fotografickou publikaci doplňují krátké medailonky.