Strašidelné Brno - Goldflam, Arnošt, 1946- (CPress, 2021)
Kniha tajemných, trochu strašidelných příběhů, které se odehrávají na různých místech Brna. Strašidelná dobrodružství a záhady orloje na náměstí Svobody, parku v Lužánkách, Kapucínského kláštera nebo brněnského nádraží.