Babišovo Palermo II - Kmenta, Jaroslav (JKM - Jaroslav Kmenta, 2021)
Projekt Babišovo Palermo (první díl vyšel v červnu 2021) mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO. Na rozdíl od knihy Boss Babiš, která vyšla v roce 2017 a která se věnovala zejména zrodu oligarchy, jeho kontroverznímu podnikání a klientelismu, je Babišovo Palermo dramatickým popisem chyb a omylů v jeho politické kariéře. Je také o jeho metodách „zaklekávání a ojebávání“ a též o nových kmotrech ANO.