Zákon azylu - Lukačovičová, Lucie, 1980- (Pevnost (Epocha), 2021)
Fantasy román zkušené české autorky zavádí čtenáře do Prahy plné monster a jejich lovců. Kde jsou monstra, jsou i lovci. A náš svět je jich plný - monster i těch, kdo je loví. Heslo každého v téhle válce zní: „Použij cokoli, co funguje, a přežij!“ V současné Praze to platí dvojnásob. Jestli to někdo poznal na vlastní kůži, je to Benedikt. Zbavený ochrany organizace lovců se může spolehnout jen na pomoc výstředního antikváře a dívku, která je někdy děsivější než všechna monstra. Nakladatelská anotace.