Věčné Mlhy. - Urban, Jan, 1985- (CooBoo, 2021)
Začátek temné epické fantasy série o střetu bohů a lidí. Světu lidí vládla magie, než před čtyřmi staletími jednoho dne zkrátka zmizela a zanechala za sebou značně zmatené čaroděje. Království Kraegar je už téměř sto let bez krále. A bohové, kteří určují osud světa vrhem Zyrzirových kostek, právě přišli o kostky a netuší, kdo je vzal. Je to tedy příběh o ztrátách a jejich následcích. Strážkyně Mlh Syhaia je pověřena hledáním kostek, zatímco bohové se vzájemně obviňují z jejich krádeže. Rozehrává se tak hra s osudy bohů i smrtelníků v košatém světě plném postav, intrik... a mlhy.