Čísla nelžou : 71 věcí, které byste měli vědět o světě - Smil, Vaclav, 1943- (Tema (Kniha Zlin), 2021)
Autor se v knize pouští do faktografické cesty za poznáním světa. 71 tematických kapitol přináší zajímavosti a fascinující příklady z energetiky, dopravy či ekologie.