Usmát se a poodstoupit - Nešpor, Karel, 1952- (Vyšehrad, 2021)
Autor a známý český psychiatr se v knize skrze své příběhy, glosy a postřehy zamýšlí, jak ovlivnit své zdraví a vnitřní naladění pomocí pozitivního psychického myšlení a úsměvu.