Máma na cestách - Zelendová, Veronika (CPress, 2021)
Osobní zážitky blogerky doplněné fotografiemi, tipy a rady na cestování s dětmi. Reálný a praktický pohled na život s batohem na zádech a s dítětem v rukou.