Ty nejsi můj Romeo - Madden-Mills, Ilsa (Baronet, 2021)
Milostný román americké autorky vypráví příběh mladé jemné knihovnice, ženy, která přes všechny životní nástrahy objevuje pravou lásku tam, kde by ji vůbec nehledala.