Psaní se nečervená - Stujová, Andrea, 1985- (Pointa, 2021)
Kniha osobních příběhů, jež sice nevyznívají v autorčin prospěch, ale mohou se stát každému - bez rozdílu pohlaví i věku. Formou i obsahem přirozené, psané jednoduše a s nadhledem tak, jak se staly. Snad každý někdy zažil perné chvilky, které by nejraději ukryl v nejzazších hlubinách své mysli i duše. Ne však Andrea Stujová, která jimi často s nadhledem a troškou sarkasmu baví své okolí. S vlastními zážitky se nyní s upřímností a bez příkras svěřuje i ve své první knížce příběhů. Zároveň v ní nabízí pohled do skutečného - ne atraktivně filmového - zázemí reklamní agentury, v níž působí již dvanáct let jako manažerka. Nakladatelská anotace. Kráceno.