Kyberpunk - Sedmidubská, Thea (Pointa, 2021)
Druhou sbírku české autorky známé z oblasti slam poetry tvoří básnický triptych, jenž se v extrémních úvahách, pohybujících se v ostrých kontrastech a protikladech, zamýšlí nad cenou života. Surový svět They Sedmidubské nemilosrdně protíná křivky lidských životů, jež se pohybují v promarněných šancích, v závislostech, cloumají sebou v okruhu (ne)povolených možností a vedou často zbytečný zápas o zachování vlastní identity. Znepokojivá, až alarmující poezie, která se chvěje a kolísá nad nerovnováhou dnešní doby, v níž "klid koketuje s touhou / se už nikdy nenadechnout" a kde je strašlivě blízko ke strmému a prudkému pádu do propasti totální destrukce a rozpadu společnosti, z něhož není východiska.