Dům soumraku III. - Kučera, Dalibor (E-knihy jedou, 2021)
Daniel se svými přáteli končí svůj útěk v podzemí Města. Ocitají se v utajeném bunkru mezi skupinou lidí, kteří se zde skrývají z ryze osobních důvodů. Odejít je prakticky nemožné a společné soužití přináší nové a nové problémy. Ve Městě mezitím Stráže zdraví a štěstí vyhlašují další zóny karantény. Je jen otázkou času, kdy ovládnou celou metropoli. Varování však nikdo nechce vyslyšet…