Rozhodni se být zdráv - Vojáček, Jan, 1981- (CPress, 2021)
Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny v knize přináší informace o našich vlastních možnostech, jak pozitivně působit na zdraví svého těla i duše.