Drobky v peřinách : s láskou k tradicím a folkloru - Varaďová, Petra, 1983- (Jota, 2021)
Souhrnný pohled na český folklor, naše tradice, inspirace k praktickému využítí - v rituálech, ve vaření, v ručních pracích apod.