Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války - Hašek, Jaroslav (Artis, 2021)
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války je čtyřdílný protiválečný humoristický román českého spisovatele Jaroslava Haška, několikrát zfilmovaný i zdramatizovaný.