Doktorka za mřížemi : děsivé i srdcervoucí příběhy z lékařské praxe ve věznicích - Brown, Amanda (CPress, 2021)
Autobiografický příběh obětavé lékařky, které jednoho dne dojde trpělivost s byrokracií pojící se s její vesnickou praxí. Po kratičkém zaváhání přijímá netradiční nabídku stát se vězeňskou lékařkou. Autorka pečovala o chovance v nejslavnějších britských věznicích. Byla svědkem zázračných porodů, vynalézavých projevů odporu, brutálních útoků na vězně i srdcervoucího sebepoškozování. V těchto nemilosrdně upřímných a inspirativních memoárech líčí Amanda případy, které formovaly její kariéru, příběhy o tom, jak pomáhala lidem, na které by většina z nás raději zapomněla. Nakladatelská anotace.