Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové - Laurens, Stephanie, 1953- (Baronet, 2021)
Milostný román odehrávající se na počátku 19. století vypráví příběh Honor a Calluma. Ti se setkávají za dramatických okolností na anglickém venkově v době vánočních svátků.