Baví mě bavit, aneb, Půlstoletí s mikrofonem - Rosák, Jan, 1947- (Motto, 2021)
Biografie slavného moderátora. V rozsáhlé biografii najdete také vzpomínky blízkých lidí a kolegů i fotografie ze soukromého archivu. Nakladatelská anotace. Kráceno.