Tři sestry - Morris, Heather, 1953- (CPress, 2021)
Román podle skutečného příběhu tří sester, které rozdělila druhá světová válka. Ani přes všechny prožité hrůzy však nikdy neztratily naději, že se opět shledají. Když byly Cibi, Magda a Livia malé, slíbily svému otci, že si zůstanou nablízku, ať se stane cokoliv. O několik let později Livii deportují do Osvětimi - a Cibi se k ní dobrovolně přidá. Jedině Magda se ještě nějakou dobu skrývá na rodném Slovensku, ale brzy také skončí ve vyhlazovacím táboře. Tváří v tvář smrti si sestry dají další slib: pokusí se přežít. A tak začíná jejich strastiplná pouť zničeným kontinentem, která povede až za novým životem v Izraeli. Nakladatelská anotace.