Alenka v říši divů = Alice's adventures in Wonderland - Olšovská, Dana (Edika, 2021)
Dvojjazyčná anglicko-česká kniha pro mírně pokročilé B1/B2 předkládá zjednodušenou verzi dnes již klasického románu anglického spisovatele a matematika. Příběh vypráví o Alence, která propadne králičí norou do podzemního světa fantazie, kde neplatí běžná pravidla a zákony. Světa, který je obydlen prazvláštními tvory a plný bizarních dobrodružství. Nakladatelská anotace. Kráceno.