Skákej jako Vova : jak parkour změní tvůj život - Koldaev, Vladimir, 1994- (CPress, 2021)
Příručka začínajícího parkouristy obsahuje zajímavosti ohledně skákání - tréninku, stylu i samotné praxe. Nechybí ani autobiografická část i fotografické tutoriály jednotlivých skoků.