Leprechaun - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Druhá série (návrat do roku 2015), 2. díl Mezi pevninou a ostrovem Arø vede jediná cesta, kterou v odpoledních hodinách mezi druhou a šestou do výše dvou metrů zaplaví moře. Cesta v tu chvíli není přístupná. V ten den na cestě k ostrovu zůstal stát vůz s mrtvým mužem uvnitř. Přibývají další mrtví … Mají s tímto případem spojitost? Dvojice detektivů má před sebou další nesnadný úkol zjistit, kdo je vrahem.