Můj život v červené a bílé : autobiografie - Wenger, Arsène, 1949- (Pangea, 2021)
Autobiografie legendy světového fotbalu. Když do Arsenalu přicházel, málokdo mu věřil. On však záhy všem dokázal, že se v něm hrubě zmýlili. Nejen že svému klubu přinesl řadu trofejí, ale stal se inovátorem, který změnil tvář moderního fotbalu