Život na uzdě - Jelínek, Marian, 1963- (Rozhovory (Vyšehrad), 2021)
Rozhovory mentálního sportovního kouče a novinářky o psychických problémech a možnostech jejich řešení. Kouč na pozadí svých životních zkušeností naznačuje, v čem se můžeme zlepšit a změnit, abychom byli spokojenejší se sebou a s vlastním životem.